Wagner Electronics - Fuktighetsmålere 

Wagner, den ledende amerikanske produsenten av fuktmålerutstyr for tre, er representert i Norge av Fønhus Maskin. Wagners system bygger på elektro- magnetiske bølgeteknologi som har vært i bruk i 30 år til dette formål. Det betyr at man ikke behøver å slå elektroder inn i treet, og man unngår dermed defekter i materialet. Målingene går dessuten mye raskere.


Denne avanserte teknologien brukes både i den minste håndmåler og de integrerte IN-LINE systemer for kontinuerlig måling på langs og på tvers i anlegg. Man kan få utskriftsdokumentasjon av måleresultatet, og systemet kan leveres med eller uten sorterings- funksjon. Over 100 IN-LINE anlegg er til nå levert i Skandinavia.

 

Wagner MMC 220

alt

Rask og nøyaktig måler for uhøvlet og høvlet virke.

Tekniske spesifikasjoner:

Størrelse
115x70x25 mm
Måledybde
19 mm
Måleområde
5%-30% fuktinnhold.

Wagner L 612

alt

 Programmerbar håndmåler med muligheter for tilkopling til PC. 50 forskjellige treslag kan innprogrammeres etter eget ønske. Programvare for PC-installasjon og for utskrift av rapportlister. Digital visning.

 

 

 

 

 

Tilbehør

L 612 kan leveres med et sverd (L722) som gjør det enkelt å ta målinger inne i trelastpakninger (se figur under). Sverdet leveres i to lengder, 70 og 100 centimeter.

Målesverd til L 612 og eksempel på bruk

 

Tekniske spesifikasjoner:

Størrelse
22x10x9.5 cm
Måledybde
25mm
Måleområde

              5%-30% fuktinnhold