emballasje

Räpina Paper Factorys offisielle historie begynner i 1728 da en adelsmann fra Peter I sitt hoff, Gustav von Löwenwolde, skaffet seg land nær Estlands lengste elv, Võhandu-elven i Räpina. Den balto-saksiske adelsmannen brukte elvens rennende vann for å forbedre industrien.

De siste forbedringene kom med det nye årtusenet.  Emballasjelinjen er f.eks. fra 2005. Ved å bruke moderne teknologi er selskapets produkter nå av høyeste kvalitet. I tillegg til partnere i Estland, samarbeider Räpina Paper Factory med partnere i både naboland og andre vesteuropeiske land. Personalet ved Räpina Paper Factory har en mentor i form av en spesialist fra Finland, et av de ledende landene innen papirproduksjon i verden. Fabrikken bruker fortsatt den vannrike Võhandu-elven til å drive et lite kraftverk. Selskapet bruker estisk resirkulert papir, som sikrer kvaliteten på produktene. Produksjonsprosessen blir stadig forbedret for å bli mer miljøvennlig.

Fønhus maskin leverer Bindestrø, hjørne og kant beskyttere samt pappbrikker i forskjellige størrelser. Vertikalt plassert kantbeskyttelse beskytter kantene på emballerte varer samt trykk fra pakningsband.