våre leverandører

Valutec er enn av Europas ledende leverandører av tørker til trelastindustrien. Vi lagerfører og selger deler, utstyr og komponenter til alle typer tørker inkludert eldre WSAB tørker.

Bruks leverer huggere, sold, rotreduserere og transportører til trelastindustrien. Om du trenger deler til en eldre maskin eller et nytt komplett system, vi kan hjelpe deg med dette

Almab tilbyr til sagbruks- og tømmerforedlingsindustrien, prosess-optimalisert håndterings-utstyr. Produkt programmet består bl. a. av tørr- og råsorteringer, høvlerier, fingerskjøtanlegg og malelinjer. I tillegg lagerfører samt skaffer deler og utstyr Almab sine produkter og systemer.

Fønhus Maskin representerer HBS-riveren i Norge. En driftssikker river for bark, røtter, kvistavfall, treavfall, justerved og sponplateavfall med mer.  I tillegg til riveren lagerfører og skaffer deler og utstyr til disse mskinene

Vår leverandør av brikettpresser.
I tillegg til tradisjonell brikett produksjon av nær sagt all type treavfall og trevirke kan våre brikett maskiner produserer brikketer av bl. annet landbruksavfall og andre krevende avfallsprodukter. 
Vi gjør avfall om til verdi.

Scanhugger produserer treknusere og kværner for de fleste behov. Alt av avkapp fra treindustrien til paller og kasser kan flises opp. I tillegg til nye maskiner og hele prosjekter lagerfører og selger vi deler og ettermarkedsproduktene til Scanhugger.  Totalt finnes det ca 30 Scanhugger maskiner i Norge.

Foruen om metalldetektorer til matvare industrien leverer vi Medetec metalldetektorer til de fleste andre industrier. Metalldetektorer, hvor en liten metllbit kan gjøre stor skade.

Prinz produserer små mobile maskiner og hele kappanlegg for kapping av trelastpakker og rund-virke. Sagkjeder og sverd samt andre reservedeler får dere hos oss.

Huggere for plast og stålbånd, kabler og stålstenger. Huggerene er meget populære hos sagbruk og høvlerier, kabelprodusenter samt annen industri som har behov for å redusere volumet av pet og stålbånd, kilde sortere og resirkulere.  Huggerene finnes i flere størrelser eller noe for ethvert behov.  Vi har solgt over 300 maskiner de siste 10 årene til kunder i hele Skandinavia.

Blant enkelte bedre kjent som Binol. Miljøvennlige rense og slipemidler til saggblader og høvler.

Rekvisita og tilbehør

  • Fuktmålere fra annerkjente DELMHORST og WAGNER
  • Stifter i stål, aluminium og plast, brikker, stiftemaskiner og stiftepistoler fra OMER, PREBENA og PLASA
  • Nermans Merkesystemer leverer flere modeller blekkstråleskrivere, merkespray, stempler og blekk
  • Laserlys og lasermåle instrumenter fra LATRONIX
  • Emballasje produkter som Bindestrø, hjørne og kantbeskyttere samt brikker fra Räppina